MENÚ DEL DIA DE NADAL, 25 DE DESEMBRE DEL 2023
Aperitiu el Castell
Vermouths, refrescos, cerveses, etc
"Pinxos" de truita de patates
Encenalls de pernil de gla Rocamora
Croquetes de bacallà
Esferes de "jalapenyos" i formatge Periel
Croquetes Nadalenques
Torrades amb escalivada i anxoves
Musclos a la Marinera
ENTRANTS A TRIAR
Sopa de Galets
Amanida de pernil d'ànec amb formatge de cabra
Escudella Barrejada
Fideuà de Sípia
SEGONS PLATS A ESCOLLIR
Rodanxes de lluç amb gambes
Entrecot a la brasa amb guarnició
Bacallà als alls confitats
Espatlla al forn, a l´estil medieval
Canelons de carn casolans
POSTRES A TRIAR
Postre dels Músics
Monjo (Pastís de xocolata casolà)
Gelat Calent de xocolata
Crema Catalana El Castell
Pastís de poma Rocamora
Vins blanc, negre i cava brut
Cafès i licors(1 xupito per persona)
40 € IVA inclòs
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada