Menú de cap de setmana 2024. Transició a l´hivern.
APERITIU ROCAMORA
-Croquetes Periel
-Pinxos de truita
-Pa torrat amb tomàquet, fuet, i all
Barra lliure de refrescos, vermuts i cerveses
MENÚ
Primers plats a escollir:
1-Amanida de pernil d´ànec amb formatge de cabra
2- ESCUDELLA BARREJADA
3-Empanada de porros
4-Flam d´albergínia amb salsa Rocamora
5 -Faves a la catalana.
Segons a triar
1-Llenguado a la planxa amb llagostins
2-Costelles i mitjana a la brasa amb patata al caliu
3-Entrecot a la brasa amb patata al caliu i gírgoles
4- Bacallà als alls confitats
5- Espatlla al forn, a l´estil medieval
Postres a triar:
1-Crema Catalana
2-Gelat Calent de xocolata
3-Gelat de vainilla amb suc de taronja
4-Sorbet de llimona
Cafès
Xupito, cubata o licor
Vins i cava de la casa
Salses al seu gust, pa, etc
TOT per 36 euros, IVA inclòs
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada