MENÚ DEL DIA DE NADAL, 25 DE DESEMBRE DEL 2023

 Aperitiu el Castell

Vermouths, refrescos, cerveses, etc

"Pinxos" de truita de patates

Encenalls de pernil de gla Rocamora

Croquetes de bacallà

Esferes de "jalapenyos" i formatge Periel

Croquetes Nadalenques

Torrades amb escalivada i anxoves

Musclos a la Marinera

ENTRANTS A TRIAR

Sopa de Galets

Amanida de pernil d'ànec amb formatge de cabra

Escudella Barrejada

Fideuà de Sípia

SEGONS PLATS A ESCOLLIR

Rodanxes de lluç amb gambes

Entrecot a la brasa amb guarnició

Bacallà als alls confitats

Espatlla al forn, a l´estil  medieval

Canelons de carn casolans

POSTRES A TRIAR

Postre dels Músics

Monjo (Pastís de xocolata casolà)

Gelat Calent de xocolata

Crema Catalana El Castell

Pastís de poma Rocamora

Vins blanc, negre i cava brut


Cafès i licors(1 xupito per persona)

40 € IVA inclòs

Comentaris