MENÚ DE NADAL I SANT ESTEVE 2024
Aperitiu el Castell
Vermouths, refrescos, cerveses, etc
"Pinxos" de truita de patates
Encenalls de pernil de gla Rocamora
Croquetes de bacallà
Esferes de "jalapenyos" i formatge Periel
Croquetes Nadalenques
Torrades amb escalivada i anxoves
Musclos a la Marinera
ENTRANTS A TRIAR
Sopa de Galets
Amanida de pernil d'ànec amb formatge de cabra
Escudella Barrejada
Fideuà de Sípia
SEGONS PLATS A ESCOLLIR
"Dorada" al forn
Entrecot a la brasa amb guarnició
Bacallà als alls confitats
Espatlla al forn, a l´estil medieval
Canelons de carn casolans
POSTRES A TRIAR
Postre dels Músics
Monjo (Pastís de xocolata casolà)
Gelat Calent de xocolata
Crema Catalana El Castell
Pastís de poma Rocamora
Vins blanc, negre i cava brut
Cafès i licors(1 xupito per persona)
44 € IVA inclòs
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada